Скачать книгу - Dialogose opetus



Ethan on mees, kes suutis uhendada oma unenaolise maailma, mineviku, malestused, armastused ja viia selle koik ule irreaalsesse materialistlikku maailma. Nuud elab ta oma unelmatekodus, on rahakas ja asine mees. Aga ikkagi…!Maailm on muutlik ja ka selles elus tuleb ette raskusi, ponevaid seiklusi, ootamatuid armastusi, sest meie tegeliku realistliku elu ja vaimdimensioonilise eksistensi vahel on ohkohuke piir. Siruta ainult kasi ja vaim ning juba sa lendadki ule materialistliku piiri. Kes aga utleb, et ka seal teiselpool, kuhu meist paljude mote ei ulatu, ei eksisteeri fuusilist elu? See pole surm – see on teine moode ja seikluste jatkumine sellele elule ja seal on juba paljud asjad, mis meile naivad ebareaalsetena voimalikud.Ja Ethan avastabki, et juhul, kui tema kaaslasteks saavad neli taiesti erinevat naist, muutub tema irreaalne elu vagagi ohtlikuks. Lugu on tais ponevaid juhtumisi ja uskumatuid seiklusi.


Taielik kaardipanemise opetus Taielik kaardipanemise opetus

Автор: Rene Eynacq

Год издания: 

Kaartitelt ennustamine, see on imelihtne!? See raamat puuab liita mitmekesised viisid seda teha, edasi anda meetodeid ja vormelid, et meie igauks voiks osataks voistelda koige osavama kaardimooriga.


Dao opetus. Daodejing Dao opetus. Daodejing

Автор: Lao-Zi

Год издания: 

Dao opetuse ehk Daodejingi enam kui 2500 aasta vanused tarkused parinevad vaidetavalt Hiina filosoof Laozilt. See on uks maailma vanimaid ja paljutolgitumaid raamatuid, millest tanaseks on valminud mitu erinevat eestikeelset tolget. Kaesolev valjaanne tutvustab neist esimest, 1937 ilmunud August Wesley soome ja inglise keele vahendusel tehtud tolget.
Peep Sober


Kolbluse-opetus ounaturul Kolbluse-opetus ounaturul

Автор: Anton Hansen Tammsaare

Год издания: 

Tammsaare 1905. aastal kirjutatud novell.


Murgiopetus Murgiopetus

Автор: Maria V. Snyder

Год издания: 

Morv, vagivald ja noiakunst…
Surnukirstutaolisesse pimedusse lukustatuna ei suuda ma Reyadi tapmisega seotud malestusi peast torjuda. Ta vaaris surma, kuid vastavalt seadusele pean minagi surema. Ixias karistatakse mortsukaid surmanuhtlusega. Ja nuud ma siis ootangi vollaminekut.