Скачать книгу - Equestria Girls. Labi volupeegli



Kui printsess Videvikusara uus kroon Kristallimpeeriumistvarastatakse, jargneb ta varas Loojangukumale voorasse maailma, kus avastabkorraga, et on muutunud… tudrukuks! Et kroon tagasi saada ja ponimaalenaasta, peab Videvikusara oppima, kuidas sobituda veidrasse uude maailma.Lisaks peab ta saama Loojangukuma asemel Kenterloti keskkooli sugisballiprintsessiks. Onneks on tal abiks Astel ja viis tudrukut, kes on vagagi temakoduste ponisoprade moodi…


Equestria Girls. Vikerkaar rokib Equestria Girls. Vikerkaar rokib

Автор: G. M. Berrow

Год издания: 

Ponimaal kuulab Videvikusara labi akna sisse tulvavatkevadmuusikat. Ta laseb end helidel rokkmuusikat tais unelmasse kanda … DJnaeb Equestria tudrukuid Kenterloti keskkooli kevadkarnevalil laulmas jatantsimas ning soovitab tudrukutel kevadpeo ajaks bandi kokku panna. Tudrukudasuvad kohe usinalt asja kallale, sest nad tahavad kindlasti endast parima anda!Arvukatest sekeldustest hoolimata laabub lopuks koik, sest onneks teavadEquestria tudrukud, et edu voti peitub koostoos!


Equestria Girls. Bandide voistlus Equestria Girls. Bandide voistlus

Автор: G. M. Berrow

Год издания: 

Enterloti keskkoolis korraldatakse heategevuslik kontsert jaVikerkaaresoost, Ounaruup, Roosa, Haruldus ja Vobelus kavatsevadkontserdil osaleda oma uue bandiga Vikerbuumid. Aga kohale ilmub teinetudrukuteband Lummajad ning veenab koiki tegema sobralikust kontserdisthoopis bandide voistluse. Pinge muudkui kasvab ja Loojangukuma taipab, etLummajad pole teps mitte tavalised tudrukud ja tahavad midagi hoopis enamat kuiparima bandi tiitel.


Equestria Girls. Loojangukuma tahetund Equestria Girls. Loojangukuma tahetund

Автор: Hasbro

Год издания: 

Ponimaal oli Loojangukuma uks printsess Taevalikueeskujulikemaid opilasi, temast parem oli vaid Videvikusara. Aga erinevaltVidevikusarast oli Loojangukuma alati massumeelne ja kahtles reeglites. Kui taesimest korda labi volupeegli randas, sai ta sopruse kohta oluliseoppetunni. Nuud on Loojangukuma otsustanud valja selgitada, kuidas maagiauues maailmas tootab. Samuti uritab ta moista, kus on tema koht ja kes taolla tahab. Ara unusta lugeda ka sarja kolme esimest raamatut!


An Account of the Abipones, an Equestrian People of Paraguay, (2 of 3) An Account of the Abipones, an Equestrian People of Paraguay, (2 of 3)

Автор: Dobrizhoffer Martin

Год издания: 



An Account of the Abipones, an Equestrian People of Paraguay, (1 of 3) An Account of the Abipones, an Equestrian People of Paraguay, (1 of 3)

Автор: Dobrizhoffer Martin

Год издания: